مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پلاک عمومی به پلاک سفید مینی بوس

با سلام و احترام خودرو مینی بوسی دارم که سن خودرو 42 سال است یک نامه ای دیدم از اداره راهنمایی رانندگی به اداره کل راهداری و حمل و نقل در تاریخ 30/02/1399 به شماره ..................
که میتوان با پرداخت دیون دولتی تبدیل به پلاک سفید شخصی کنند آیا این راه حل و یا درخواست خاصی دارد؟ چون من از مرکز تعویض پلاک مشهد سوال کردم ابراز بی اطلاعی میکردند اگر در تهران در مرکز پلاک میثم انجام میشود لطفا راهنمایی فرمایید تصویر نامه هم موجود میباشد با تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.