مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی بدلیل سکته قلبی.

سلام. من 34سال سن دارم و بدلیل شرایط سخت زندگی و از دست دادن برادر، دخترم و همسرم، دچار شوک و سکته قلبی شدم، اما پدرم که با زن دیگری بدلیل فوت مادرم ازدواج کرده، قبولدار این نیست که حتی من درخانه او زندگی کنم، چون همسرش گفته نمیتونه در حضور من در خانه بمونه و زندگی کنه ... پدرم کارمند بازنشسته آموزش پرورش هست، پدرم هم با همسرش موافق هست و دست به یکی کردن تا من رو با این شرایط سخت از خونه بیرون کنن ... من نه پولی دارم نه بیمه ای نه شغلی و از همه مهمتر سلامتی و توان کار کردن. لطفا من رو راهنمایی کنید چون نیازمند کمک هستم. تشکر.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام چنانچه توانایی کارررا نداریدوملائت مالی ندارید,درصورت تمکن مالی پدر,پدرموظف است نفقه شما ازجمله تهیه مسکن رابپردازدودرصورت استنکاف پدر,دادخواست الزام به پزداخت نفقه راتقدیم داذگاه نمایید