مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار ساختمان

با سلام لطف کنید بفرمایید بنده زمینی خریداری نمودم جهت ساخت مسکونی که این زمین فاقد سند رسمی بود و مراحل قانونی را پیش رفتم پروانه ساخت از شهرداری گرفتم و شروع به ساخت کردم و کارهای اخذ سند هم تا حدودی انجام دادم ولی فعلا سند دریافت نکردم سوال من این است که بدون داشتن سند مالکیت آیا می توانم برای اخذ پایان کار اقدام کنم یا نه؟؟ اگر میتوانم چه مدارکی و چگونه اقدام کنم؟؟؟ ممنون و متشکرم

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام جهت اخذ پایانکارساختمان باید به شهرداری مراجعه کنید و تازمانی که پایان کار اخذنشده امکان صدور صورتمجلس تفکیکی توسط اداره ثبت و صدور سندمجزا وجود ندارد به این دلیل جهت تنطیم سند ابتدا باید پایانکار اخذشود و...و به این دلیل میتوان گفت گواهی پایانکارپیش نیازصدورسندبرای ساختمان میباشد

یک وکیل

بستگی به رویکرد شهرداری دارد