مشاوره حقوقی رایگان - توافق با شهرداری ولی نداشتن نامه جهاد

سلام و وقت بخیر ما یه ملکی رو میخواهیم بخریم که داخلش بنا داره در واقع باغ ویلا هست دورشم باغ زیاد است این ملک که ما می خواهیم بخریم دور تا دور دیوار کشی شده است و بنا دارد دیوار و بنا با توافق شهرداری و تحت نظارت شهرداری انجام شده سوالم اینه که آیا جهاد با توجه به اینکه با شهرداری توافق شده میتونه ملک رو تخریب کنه یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر کاربری ملک زراعی است جهاد هیچ اهمیتی به توافق یا حتی جریمه های شهرداری ندارد مراقب سرمایه گذاری خود باشید