مشاوره حقوقی رایگان - بیمه پول دیه را پرداخت نمیکند

با سلام. من آذر 97 تصادف کردم و اسیب دیدم دادگاه بیمه ضارب رو مجاب به پرداخت دیه کرد اما چون کم بود اعتراض کردم و در تاریخ اسفند 98 دادگاه اعتراضم رو وارد دونست و اون دیه رو دو برابر کرد و اخر فروردین 99 رفت اجراییات .. 14 اردیبهشت 99 مدارکو تحویل دادیم بیشتر از یه ماهم گذشت که بیمه محاسبه کرد 21 میلیون. یعنی حکم اولیه حتی مبلغش بیشتر بود .. مدیر اجراییات و قاضی اجراییات محاسبه کردن و گفتن مبلغ 51 میلیون هست .. بیمه گفت قاضی اشتباه حساب کرد و بیسواده .. چندبار دادگاه زنگ زد جواب نمیدادن و نامه دادن که مبلغ 51 میلیونه و علت محاسبه کمتون رو باید ظرف 5 روز به دادگاه اعلام کنید اما دوهفته گذشت جواب ندادن .. دادگاه باز تماس گرفت جواب ندادن و بالاخره قاضی حکم به بستن حساب اون بیمه رو داد .. و گفت تا بره تهران بانک مرکزی طول میکشه .. میخواستم بدونم پروسه بعدش چیه و ایا بیمه میتونه پرداخت نکنه و یا مبلغ کم رو پرداخت کنه ؟ و اینکه حسابشون بسته بشه چه تاثیری بحال من داره

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بیمه محکوم به پرداخت مبلغی است که دادگاه تعیین می نماید و بسته شدن حساب یعنی اینکه اگر بیمه مبلغ دیه را نپردازد شما از حساب بیمه توقیف می نمایید