مشاوره حقوقی رایگان - نفقه گذشته

با سلام. سال گذشته با زنم مشاجره ای داشتم که پس از خروج من از منزل، ایشان قفل های خانه را عوض کردند و مانع از ورود من به خانه شدند. توضیح اینکه سند خانه را من به نام ایشان کرده ام. بعد اعلام کرد مدتی می خواهد تنها زندگی کند اما بعد از چند ماه که تکلیف مرا مشخص نکرد، برایش اظهارنامه فرستادم و شکایت تمکین کردم که منجر به صدور رای به نفع من شد. ایشان شکایت نفقه گذشته کرد و دادگاه از حدفاصل روزی که از خانه خارج شدم تا زمان ارسال اظهارنامه برایش نفقه گذشته تعیین کرده. استدلال دادگاه هم این است که در این مدت من برای ایشان اظهارنامه نفرستادم. زنم در دادگاه اعلام کرده حاضر به زندگی نیست. حالا ممکن است این رای در تجدید نظر تغییر کند چون ایشان نه تمکین عام داشته نه خاص

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وقتی باهم بودیدنفقه معناندارد،بایددرست دفاع شود.موفق باشید