مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام
من 5ماه پیش یه خونه اجاره کردم ولی به دلیل مشکلات مسدودی حسابم و ترس از مصادره رهن خونه اجاره نامه را به نام همسرم نوشتم ولی پول پیش را بصورت 5میلیون چک که از شرکتی که کار میکردم در وجه خودم گرفتم و به صاحبخانه دادم و 2میلیون آن نیز دخترخالم به حسابش زد و 3میلیونم به صورت نقدی دادم ولی یکماهی میشه با همسرم اختلاف پیدا کردیم و اون در غیاب من همه ی وسایل منزل که متعلق به خودم بوده را برده و خونه را تحویل داده و میخواد پولو از صاحبخونه بگیره هرچی هم با صاحبخونه صحبت کردم که پولو بهش نده چون میگه قولنامه به نامشه و میتونه ازش شکایت کنه قبول نکرده الان من چجوری باید شکایتم مطرح کنم تا بتونم ثابت کنم پول پیش مال من بوده و خانمم خیانت در امانت کرده؟

پاسخ ها :

سميرا مويدي

سميرا مويدي :

استان :

سلام قانونا موجر نمیتواند پول ودیعه را به کسی که قولنامه بنام او نیست پرداخت کند ولی شما میتوانید با طرح دعوی حقوقی علیه همسرتان عدم استحقاق همسرتان به ودیعه را ثابت کنید