مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

باسلام
من یک ماه پیش برای بیمه بیکاری به اداره کار رفتم و ثبت نام اولیه رو انجام دادم چون شرکت دیگه به من احتیاج نداشت گفتن یک ماه بعد به اداره بیمه خودت برو به اونجا مراجعه کردم برای ادامه کارهام ولی میگن به ما چیزی نگفتن خوده دولت پول واریز میکنه اگر میخایی یه ماه دیگه سر بزن الان شرایط چجوریه من 18 ماه بهم بیمه بیکاری تعلق میگیره ولی هنوز هیچ جواب درستی بهم ندادن که ثبت نامم تکمیل بشه باید چکار کنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.