مشاوره حقوقی رایگان - مستمری کار افتادگی

با سلام
من معلول جسمی هستم در سال 87 با کار افتادگی 66 درصد زیر پوشش پدرم بیمه شدم و بعد من در سال 93 خودم بیمه رد کردم و الان در حین کار مشکل پارگی فتق ، مشکل مینسیک پا، مشکل کمر که در هنگام خم شدن و کمی احساس میکنم مشکل عصبی پیدا کردم که اصلا حوصله و صبر در محیط را ندارم و احساس میکنم شدت کار افتادگی ام بیشتر شده. الان چطوری میتونم دوباره کار افتادگی بگیرم و از مستمری بیمه استفاده کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.