مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک ماشین

سلام من یه ماشین 1 سال پیش خریدم بعد 3 نفر دست به دست شده بود صاحب پلاک اومد وکالت فروش به من داد ولی چون من نتونستم به موقع معاینه فنی بگیرم نتونستم توی دو ماه موعد وکالت تعویض پلاک کنم کارت سوختش رو هم درخواست دادم دستشه 6 ماهه دیگه نمیاد وکالت رو تعویض کنه الان شکایت انداخته رو پلاک. ایا با همون وکالت که الزام دوماهس برای تعویض پلاک بود می تونم رفع شکایتش کنم حداقل

پاسخ ها :

سميرا مويدي

سميرا مويدي :

استان :

سلام خیر وکالتی که تاریخش منقضی شده قابل استفاده نیست تنها با توافق یا طرح دعوی در شورای حل اختلاف میتوانید تعویض و فک پلاک کنید