مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف همسرم

سلام. بنده چند سال است که آلوده به مواد مخدر شیشه شدم و همسرم خیلی تلاش کرد تا من درمان شوم ولی غول اعتیاد بنده را شکست داد و هنوز آلوده هستم. ولی دلم برای دخترم و همسرم پاره میشود و همیشه آرزو میکنم داروی درمان اعتیاد کشف شود. با توجه به تعهد محضری که داده ام ولی باز هم مصرف کردم ، چگونه میتوانم یک فرصت دوباره بگیرم و از خدا کمک بگیرم و قطع مصرف کنم تا کنار همسر و دخترم باشم . بسیار سپاس گذارم تا کمک کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اراده تان را قوی تر کنید.به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنید