مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه بدلیل ترک منزل توسط شوهر و اعتیاد

باسلام اینجانب خانمی هستم که همسرم در دوران نامزدی بخاطر اعتیاد به قرص متادون در کمپ بستری شد و بعد از مرخصی ایشان زندگی مشترکمان را در آپارتمانی که پدر بنده برایمان فراهم کرده بود شروع کردیم که ایشان درطول زندگی مشترکمان بارها بدون دلیل منزل را به مدت چند روز ترک کرده بودن و دوباره برگشته بودن خانیمان. که در بار اخر با پیامک هایی از قبیل اینکه برو طلاقت را بگیر و...من از ایشان بخاطر ترک انفاق بصورت کیفری و حقوقی شکایت کردم که در جلسات کیفری برای تهیه منزل برای زندگی مشترک به ایشان فرصت دادن که بازهم هیچگونه اقدامی از طرف همسرم انجام نشد و در دادگاه محکوم به 5ماه حبس تعزیری شدن که بخاطر کرونا تقریبا 2ماه زندان بودن و در حقوقی به پرداخت نفقه محکوم شدن که ماهانه پرداخت میکنن. و بنده با گرفتن استعلام از کمپ و ترک انفاق و بذل 600عدد سکه از مهریه ام درخواست طلاق دادم که حق طلاق را دادگاه به نفع من داد اما ایشان اعتراض داده و حال پرونده یمان در تجدید نظرخواهی تبریز میباشد و ملزم به حضور در دادگاه هستیم و ناگفته نماند که الان حدود یک (1) سال و 2ماه هست بلاتکلیف و جدا از ایشان زندگی میکنم ... حال خواهشمندم و عاجزانه تقاضای کمک دارم که باید در ادامه چکار کنم؟ همسرم شخصی بشدت دروغگو و کلاهبردارهست که از همه پول قرض میکند و پس نمیدهد . حال تکلیف بنده چیست؟ چه لایحه ای برای جلسه دادگاهم اماده کنم؟ ایا فقط با پرداخت ماهی500هزار تومن نفقه میتوان زندگی کرد؟ پس نیاز به محبت به حمایت و...چه شود؟؟؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر جلسه دادگاه برگزار شد روی عسر وحرج و ترک انفاق و محکومیت کیفری و اعتیاد صحبت کنید انشاء الله حکم تایید میشود

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام میتوانید به عسر وحرج استناد کنید.با میای برای نوشتن لایحه مشورت کنید

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما با کلیه مدارک و آرای صادر شده به صورت حضوری با یک وکیل محترم دادگستری مشورت نمایید.