مشاوره حقوقی رایگان - واصل شدن یعنی چی

سلام خسته نباشید برای من پیامک اومده که پرونده شما با شماره ..... و شماره بایگانی ..‌‌.. به شعبه 4 اجرا کیفری شهریار ارسال شد ،،، یعنی چی باید برم اونجا ؟ ایا کسی ازم شکایت کرده ؟ ممنون میشم پاسخ بدید، یاحق
باتشکر

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، قطعا شکایتی طرح شده که قطعیت یافته و برای اجرا به شعبه اجرای احکام رفته ، اگر در سامانه ثنا ثبت کردید از طریق سایت نسبت به پرونده اطلاعاتی کسب کنید در غیر اینصورت ترجیحا با یک نفر همراه یا ضامن به شعبه 4 برید