مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه اداره ثبت

ما زمینی رو خریداری کردیم و موقع خرید اداره ثبت رفتیم و از ثبت و وجود پلاک مطمین شدم و خرید انجام دادم و موقع ساخت هم مراحل اداری و موقعیت جغرافیای پلاک رو اداره ثبت و شهرداری انجام شد و طرح شمیم هم استفاده کردم. و الان که من ساخت رو تا یه جایی رسوندم و هزینه کلی کردم،
موقعیت جغرافیایی رو اشتباه برای من مشخص کردن و باعث شدن که من در پلاک مجاور ساخت کنم. سند تک برگ هم هست سندم. من الان باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

درخواست اصلاح سند از اداره ثبت