مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام
من متولد 1375 هستم و در حال تحصیل
3 برادر از خودم بزرگتر دارم .. که هر سه تاشون ازدواج کردن و جدا زندگی میکنن
4 خواهر که 3تاشون ازدواج کردن
در سال 96 پدرم فوت کردم
و اکنون من کفالت و مسئولیت نگهداری از مادرم و خواهر مجردم را در روستا بر عهده دارم
با توجه به اینکه 2تا از برادرهایم خدمت رفتن و یکی از آنها خدمت خود را خریده است

حالا که مادرم تحت کفالت من هست و همچنین مادرم تحت پوشش کمیته امداد میباشد
میتوانم برای معافیت اقدام کنم؟ آیا با شامل من هم میشود معافیت از سربازی؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.