مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حیاط اداره

با سلام و عرض ادب
بنده از طبقه منفی دو اداره در حال تردد بسمت خروجی در مسیر رامپ بودم . در خروجی پارکینگ طبقه منفی یک با یک خودروی دیگر که راننده ش در حال صحبت با موبایل بود از سمت راست(شاگرد) درب عقب برخورد داشتم .مقصر این تصادف رو میخاستم بدونم ؟ و اینکه افسر برای تعیین مقصر و کروکی میتونن بیان داخل مجموعه اداره ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.