مشاوره حقوقی رایگان - تصادف حقوقی

سلام من پارسال با شخصی تصادف کردم افسر براورد کرد سقف بیمه من جواب میده مقصر شدم طرف کروکی توافقی امضا کرد تا سقف بیمه من نه میلیون تومن به عنوان خسارت دریافت کنه ماشین هم پارکینگ نرفت مصدوم هم نداشتیم ماشینش رو برد نمایندگی اونجا هم صد در صد پرس و جو کرده راجب هزینه های وارده بعد از چند روز اومده دنبالم با ماشین برادرش رفتیم بیمه امضا داده ما رو ول کردند بعد از گذشت یک سال پدر اون شخص شکایت کرده من بیشتر خرج کردم هزینه خسارت رو افزایش داده ابلاغ اومده میشه ایا همچین چیزی لطفا راهنمایی کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

طرح دعوا و شکایت مانعی ندارد اما ایشان باید اثبات نماید و با توجه به توضیحاتی که فرمودید احتمال کمی برای موفقیت دارند.