مشاوره حقوقی رایگان - ارث

بنا به شرایط خاص برادرم اقا مهدی با پول او خانه ای برایش خریدیم اما سند را به نام مادرم ثبت کردیم فقط در یک دست نوشته مادرم اعلام کرده که بعد از فوت من این خانه متعلق به مهدی باشد. اما مادرم فرزندان دیگری هم دارد که نگران هستم در تقسیم ارث بعدها برای مهدی مشکلی پیش اید لطفا راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام ،بعدا مشکل پیداخواهیدکردیابایدبنام برادرتان سندبزنیدویا دست نوشته مادرراوراث امضاکنندوشهودهم امضانمایند.موفق باشید