مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

من 7ماه عقد کردم و همسرم درخواست تمکین دادن و در دادگاه اول با ارائه قولنامه خانه مادرش که به اسم خود زده بود ادعا کرد که ما عروسی کرده ایم و زندگی و خانه مشترک داریم و رای به همسرم صادر شد و من باید تمیکن کنم. من باید چطوری ثابت کنم که اون خونه مال مادرشه و ما زندگی مشترک رو شروع نکردیم؟ چطوری و چه زمانی کارشناس میره تا خونه رو تایید کنه؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اعتراض کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی برای اثبات دوشیزگی بدهید