مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام بنده میخواستم وام ازدواجم رو بفروشم چون خودم ضامن ندارم و واقعا لازم دارم این پول رو کسی که از من میخواد بخره خودش ضامن میشه اگه یک وقت اقساط رو پرداخت نکنه برای بنده مشکلی پیش میاد یا خیر ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ایشان بعنوان ضامن وقتی اقساط زاپرداخت نموده می تواندبرای دریافت اقساط پرداختی بشما مراجعه وشمارامحکوم به پرداخت تمامی اقساط واریزشده نماید.بهتراست مبایعنامه ای تنظیم کنید ودرنزدخودنگهدارید تا درآینده دچارمشکل مذکورنگردید