مشاوره حقوقی رایگان - امکان توقیف مبلغ پیش فروش خودروهای ثبت نامی و یا بعد تحویل خودرو که تا یکسال حق فروش ندارد هست

با سلام
من برای شخص دیگه ای خودرو ثبت نامی گرفتم و ایشون در قبال پرداختی پول از من قولنامه و سفته گرفته ،
حالا خودم بدهی دارم و امکان اینکه بخوان شکایت بشه ازم وجود داره البته مبلغ بدهی من 1/4 مبلغ کل خودرو میباشد
میخواستم بپرسم کدومشون میتونن زودتر اقدام کنن
یا اینکه اصلن چون سند این خودروها در رهن هست امکان توقیفش نیست البته فعلن فقط مبلغ پیش فروش واریز کردم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام امکان توقیف مازاد بر رهن وجود دارد