مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در مهریه

سلام خسته نباشین. ببخشید من و همسرم در دوره عقد هستیم مشکل داشتیم. من مهریمو اجرا گذاشتم یه سال پیش. ایشان دوبار اعسار دادن. رد شد قطعی چون استطاعتش رو داشتن پرداخت کنن هم کارمندن و هم شغل دوم دارن. و من جلبش کردم در زندان اعسار سوم و دادخواست تقسیط داد. بعد ایشان یه خانه خرید. ولی خودش در اون خانه ساکن نیست. در دادگاه من گفتم که تمکن مالی داره یه جا پرداخت کنه. و خانه هم خریده استعلام کرده دادگاه. ولی دادگاه توجه نکرد. و الان اعسارش قبول شده تقسیط کردن مهریه رو ولی وقت داره برای اعتراض. من الان چکار باید انجام بدم. ممنون راهنماییم کنین. تشکر.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمابایدمدارک مثبته ای که دلالت برتمکن وی به پرداخت میباشدتقدیم دادگاه کنید.موفق باشید