مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد با اجاره دهنده رحم یا مادر جایگزین

سلام
ضمن عرض خسته نباشید من و همسرم به دنبال رحم اجاره ای هستیم تا از این راه دارای فرزند بشیم، الان یک نفر پیدا شده، در خصوص قرارداد های مرتبط با اجاره رحم و قوانین و نکات مهمش خواستم اطلاعاتی بدست بیارم، و اینکه آیا وکیلی در شهرهای اهواز و آبادان هست که بتونم حضوری ببینمش. ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

از مقررات مربوط به اين قضيه از طريق موسسات و كلينك هاي داراي مجوز بدست بياريد
سرچ نت هم كمك ميكند