مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابه التفاوت مقدار عقب نشینی از خریدار

باسلام ایا میتوان مابه التفاوت ملکی که دارای عقب نشینی است و در قولنامه فقط مساحت عقب نشینی شده ذکر شده را قبل از امضا در محضر و انتقال سند مطالبه کرد. در هنگام معامله هم خریدار هم فروشنده از میزان عقب نشینی که حدود صد متر میباشد مطلع بودند ولی توافقی برای پرداخت مبلغ بابت مقدار عقب نشینی صورت نگرفته ملک ارثی بوده و 10 مالک داشته و خریدارن 3 نفر هستند و بعد از یک بار امضا کردن در محضر که به علت غیبت یکی از خریدارن امضای فروشندگان بی اعتبار شده و خریدار دوباره تقاضا کرده که خریداران برای انتقال سند به محضر بیاید و امضا کنند، 8 نفر انها مجدد امضا کرده اند ولی دونفر تقاضای پرداخت مابه التفاوت از جانب خریدار را دارند. کلیه مراحل شهرداری برای تهیه نقشه هوایی تعیین متراژ عقب نشینی صورت گرفته و خریدار فقط مبلغ بابت زمین خالص عقب نشینی شده را پرداخت کرده ولی در حال حاضر سند تنظیم شده در محضر با متراژ کل مساحت است و خریدار عنوان می دارد که کل مساحت در اداره ثبت ملاک می باشد و او با مساحت عنوان شده در قولنامه قادر به گرفتن سند شش دانگ نیست. ایا ادعای خریداران مبنی بر مطالبه مابه التفاوت بابت عقب نشینی وجه قانونی دارد؟