مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر

با عرض سلام و خسته نباشید. لطفا دیه موارد فوق را برای ما محاسبه کنید در نظریه اول
1.کبودی خلف تنه سمت راست 2.منطقه وسیع سیاه شدگی در حال جذب خلف تنه سمت چپ ،کمر سمت چپ 3. خراشیدگی التیام یافته بند انتهای انگشت اول دست راست 4. کبودی در حال جذب ثلث فوقانی خارج بازوی دست چپ 5.پارگی ظحال که منجر به عمل جراحی و خارج سازی طحال شده است 6. اسیب جدار شکم و نقض عظلات جدار ان ناشی از برش طولی شکم (لاپاراتومی) جهت خارج سازی طحال 7. شکستگی خرد شده ثلث فوقانی استخوان زند زیزین و ثلث میانی استخوان زند زیرین ساعد راست که تحت عمل جراحی و تعبیه ابزار ارتوپدی قرار گرفته است 8. اسیب نسخ نرم در موضع شکستگی های ساعد راست 9.شکستگی ابتدای فوقانی استخوان بازوی سمت چپکه تحت عمل جراحی و تعبیه ابزار ارتوپدی قرار گرفته است 10. اسیب نسخ نرم در موضع شکستگی بازوی چپ

در نظریه اخر ارش پارگی طحال 10% در خصوص اسیب نسخ نرم جدار شکم (لاپاراتومی)4%
در خصوص نسخ نرم شکستگی ساعد راست 2% و درخصوص اسیب نسخ نرم بازوی چپ 2% دیه کامل محاسبه شده . ایا این درصد ها کلا برای همه موارد در نظر گرفته شده است؟
ممنون از اینکه راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

مبلغ دیه پس از قطعیت رای در اجرای احکام کیفری محاسبه میشود به آن مرجع مراجعه کنید