مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه دیه راننده مقصر

باسلام اسفند 99درتصادف جرحی مقصر شناخته شدم ک بهمن امسال در آخرین مرحله پزشک معتمد بیمه بافرم تعیین نقص عضوب پزشک متخصص جهت معاینه اقدام کردم ک جواب نامه راب بیمه برگرداندم.تاریخ تصادف9/12/99--حداکثرتعهدات راننده 3300000000---درصدتاییدشده توسط پزشک قانونی66.9درصددیه کامل....سوالم خدمت شما بزرگواران این هست سقف دیه ک 330000000--حالا درصدها را برمبنای درصدی 3300000حساب میکنم یا درصدی 4800000---لطفا راهنمایی بفرمایید....باتشکرازصبروحوصله شما...

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تعیین مقصر برعهده کارشناس مربوطه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر مبنای تاریخ صدور حکم از اجرای احکام‌سوال شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دیه راننده مقصر بر اساس سال زمان تصادف ( سال 99 ) محاسبه خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه راننده مقصر بر اساس سال زمان تصادف ( سال 99 ) محاسبه خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرداخت دیه یوم الادا و زمان پرداخت ملاک خواهد بود و در حال حاضر کامل 480 میلیون تومان می باشد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

از زمان قطعیت دادنامه،بیمه مکلف است در صورت تشکیل پرونده دیه شما واریز کند ملاک قطعیت دادنامه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درصد دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه میشود