مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من یه سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم همسر دوم پدرم که صیغه ای بود فوت کرده و از پدرم هیچ بچه ای نداشت الان پچه های شوهر اولش از پدرم خواستن مهریه مادر فوت شده شونو بگیرن آیا چنین چیزی ممکنه

پاسخ ها :

یک وکیل

بله
هر چند عرفا ميزان مهريه همسر موقت كمتر از دائم است لاكن اگر بالا باشد پدرتان مي تواند دادخواست قسط بندي كند يا كتبي با حضور و امضاء شهود توافق بر نحوه پرداخت كند