مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل در وکالت نامه

اینجانب به همراه برادران و خواهرانم به خواهرمان وکالت کاری داده ایم. وکالت نامه هم بلاعزل نمیباشد. حال اینجانب به تنهایی میخواهم وکیل را عزل نمایم ولی به سر دفتر اعتماد ندارم میخواستم مراحل دقیق انجام عزل وکیل در دفترخانه و امضا هایی که باید انجام شود و مدارکی که باید دریافت کنم را بدانم.

پاسخ ها :

یک وکیل

با حضور يكي دو شاهد برويد
ضمن اينكه اگر موكل موضوع وكالت و راسا انجام دهد در واقع وكالت نامه منتفي مي شود
ضمننا با جلب موافقت ساير افراد ذينفع ، عزل وكالت بهتر صورت مي گيرذ