مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تحویل اصل سند ملکی

اینجانب زمینی خریداری کردم و به همسرم وکالت تام الاختیار جهت ساخت ویلا دادم. به تازگی متوجه شدم سندی که در اختیار من بوده را سه ساله که باطل کرده و مجددا به اسم من سند المثنی صادر نموده که حاضر به تحویل ان به من نیست و بر اساس ان نیز ملک بنده را اجاره داده و از رهن و اجاره بها هم به من پرداخت نمیکند . با نظر وکیل درخواست سند المثنی مجدد دادم ولی همسرم متوجه شد و با سندی که خودش گرفته بود به اداره ثبت میره و جلوی صدور سند المثنی را میگیره
حالا میخوام بدونم من باید چیکار کنم
باید اول اظهارنامه بدم یا اینکه نیازی نیست. میشه همون اول دادخواست الزام به تحویل سند و دستور موقت و برای اینکه ملک و انتقال نده بدم ؟ درضمن برای اینکه ایشون و از وکالت خودم خارج کنم میتونم تو دادخواست بگم در قبال اجاره ملک هیچ وجهی به من پرداخت نکرده و به دلیل احقاق حقم از وکالت عزلش کنم؟ در ضمن من چند روز قبل قولنامه ملک و با یکی از بستگانم منعقد کردم که ایشون فعلا از این ماجرا بی خبر هستن البته اگر ایشون جلوتر از من اینکارو نکرده باشه. خواهش میکنم در این مورد راهنمایی بفرمایید که در حال حاضر کدوم کار به نفع منه و اولویت داره
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

شما هر زمان بخواهید میتوانید ایشان را عزل کنید از طریق همان دفتری که وکالت دادید.و شکایت بابت اجره دادن و و عدم پرداخت اجور به شما و...مبحث جداگانه و در دادگاه باید باشد.پیشنهاد مشاوره تلفنی