مشاوره حقوقی رایگان - سند آپارتمان خریداری شده

با سلام خدمت شما. سه سال پیش سر اعتماد یک اپارتمان به همرا پارکینگ خریدم ( قولنامه ای ) و قرار شد سه ماه بعد سند به نام بشه. ولی به علت مشکل حذف پارکینگ بعد سه سال سند داده نشده. سوال اول: آیا بعد حذف پارکینگ ممکن است پارکینگ تعلق نگیره ایا با قولنامه میشود کاری کرد؟ قولنامه دستی است. و در آن به مبایعه نامه های قبلی که در بنگاه تنظیم شده است و از فروشنده اخذ گردیده اشاره شده است. سوال دوم: یکی از واحد ها شکایت کرده و بدون امضای مالک اصلی و بدون متراژ شهرداری و پایان کار سند گرفته. آیا این مورد امکان دارد یا سند این شخص مورد دار و یا جعلی می باشد؟ ممنون

پاسخ ها :

شکایت حذف پارکینگ در سند سند آپارتمان قولنامه ای سند آپارتمان حذف پارکینگ پارکینگ سند