مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به اخذ سند برای آپارتمان قولنامه ای

سلام. وقت بخیر. برای اخذ سند آپارتمان قولنامه ای
1- چه مدارکی لازم است؟
2-در صورت دسترسی به سند اصلی پلاک ثبتی چه باید کرد؟
3- در صورت عدم دسترسی به قولنامه های قبلی که در نهایت به مالک رسمی زمین میرسد چه باید کرد؟
4- در صورتی که مالک رسمی و ثبتی زمین و ورثه ی ایشان فوت یا مجهول المکان باشند چه باید کرد؟
با تشکر از پاسخ شما گرامی

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.مدارک لازم برای اخذ سند مالکیت را از اداره ثبت یا دفتر اسناد رسمی سوال فرمایید.