مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال جنس خریداری شده

سلام. وقت شما بخیر من حدود 50 روز پیش به صورت حضوری در تهران از فروشگاه مرکزی یکی از تولیدکنندگان ابزار خرید کردم. داخل مغازه کارت کشیدم و فاکتور مهردار هم دریافت کردم. قرار بر این شد که اجناس رو همان عصر به شهرستان ارسال کند. ولی متاسفانه با گذشت 50 روز و زنگ زدن های مکرر، هنوز ارسال نکردند و می‌گویند جنس موجود نیست، موجود شد میفرستیم. میخواستم ببینم چگونه میتونم از طریق قانونی پیگیری کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست ، استرداد مبلغ یا تحویل اجناس را تقاضا کنید