مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای طلاق از طرف زوجه

سلام خسته نباشین. همسرم منو به طور وحشتناکی کتک زده دوره عقد منم مهریم و نفقم رو اجرا گذاشتم. چون رابطه داشتیم. منو بi دلیل تمکین عام و خاص در دادگاه نفقه میخاست محکوم کنه که نفقه تعلق نگیره و شاهد هم آورد همسرم. و الان با توجه به کتک کاری ایشان و نداشتن امنیت جانی دادگاه نفقه منتظر نتیجه دادگاه کتک کاری من هستش. و در دادگاه کتک کاری من، برای همسرم دیه و چندسال زندان آمد. که بعدش زندان برداشته شد و فقط دیه مانده. که من اعتراض زدم و هنوز جوابش نیامده حال باتوجه به این موارد1-میخاستم بدونم که جواب دادگاه بیاد اگه زندان قطعی برداشته بشه. و فقط دیه بمونه در کتک کاری باز هم نفقه به من تعلق میگیره باتوجه به نداشتن امنیت جانی.یا فقط باید زندان باشه در رای که نفقه من برسه .2-باتوجه به رای کتک کاری که فقط دیه بمونه. من میتونم طلاقم رو بگیرم و بعد از طلاق مهریم هم بهم برسه.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام نفقه در مقابل تمکین است و اگر شما آمادگی تمکین داشته باشید نفقه به شما تعلق می گیرد و اگر عدم تمکینتون را عدم امنیت جانی اعلام کرده اید نتیجه پرونده کتک کاری در رای دادگاه مؤثر خواهد بود