مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با سلام پدربزرگ من در سال 81 تصادف کرده و ایشون در اثر سانحه تصادف دچار آلزایمر شدن در سال 94 یک خانه کلنگی داشتند و آن را به صورت صلحی به دوتا از فرزندانش داده ولی مادر بنده را نادیده گرفته و الان پدربزرگم فوت شده و هیچ مدارک پزشکی نداریم جز گواهی فوت که در آن بیماری ذکر شده میخواستم برای اثبات محجوریت و ابطال سند باید چیکار کرد ؟ فقط در گواهی فوت ایشان ذکر شده آلزایمر حاد

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با شاهد اگر وجود دارد که پدر بزرگ شما در زمان صلح نامه محجور بوده است به ضمیمه همان گواهی فوت، می توانید ابطال صلح نامه را بخواهید و به سوگند نیز می توانید متوسل شوید موفق باشید