مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

با سلام و احترام

گوشی بنده 4 سال پیش سرقت و سارق دستگیر و روانه زندان شد.
همچنان در زندان است و چند روز پیش با من تماس گرفت از زندان برای رضایت.
گوشی بنده در آن زمان 2 میلیون و نیم قیمت داشت.
من میتوانم درخواست همان مبلغ گوشی در آن زمان را داشته باشم یا به قیمت روز میتوانم درخواست وجه کنم؟
اگر مبلغ را پرداخت کنند برای رضایت بایستی با بستگان یا دوستان سارق در دادگاه روبرو شوم و مبلغ را دریافت کنم و رضایت دهم؟ از بابت خطری که ممکن است پیش آید این سوال را مطرح میکنم بعد از خروج از ساختمان دادگاه. چون آن زمان هم این سارقین قمه داشتند و مسلما ممکن است بعد از رضایت خطری پیش بیاید.

سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید قیمت روز را مطالبه کنید.
لزوما جلسه ای تشکیل نمیشود تا با یکدیگر رودر رو شوید. اما اگر در سالن دادگاه احیانا رودر رو شدید آن یک بحث دیگر است.