مشاوره حقوقی رایگان - شكايت بعنوان سرقت گوشی

با سلام و خسته نباشید.
بنده تقریبا 2 سال پیش توی اتوبان گوشی همراه پیدا کردم و گوشی بصورت روشن و سیم کارت داخلش بود ، به مدت 3 روز منتظر تماس بودم متاسفانه کسی زنگ نزد ، بعد سیم کارت خودمو به گوشی انداختم و الان بعد از دو سال از من شکایت شده و رای به علیه من شلاق، رد مال و 2 سال زندانی حکم دادن بصورت غیابی، من تونستم شماره شاکی رو پیدا کنم و رضایتش رو بدست اوردم ولی از اونجایی که دادگاه توی شهر امیدیه اهواز هستش و من تهران هستم نمیدونم باید چکار کنم. ممنون میشم گره از این کار باز کنید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.یکی ازدوراه برای تان وجود دارد1-صبرکنیدتااجرای کیفری امیدیه به اجرای کیفری محلتان نیابت اجرا رابدهد وشما دراجراحاضر,با ارایه رضایتنامه محضری شاکی ومعرفی ضامن,ازرای واخواهی کنید2-دراجرای کیفری امیدیه حاضر بامعرفی ضامن وارائه رضایتنامه ازرای واهخواهی کنید.دادکاه جلسه رسیدگی می گذارد واگه بیگناه باشید شما راتبرئه والا به جزای نقدی محکوم می شوید.