مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ادعای حیثیت یا افترا

سلام. وقت بخیر
موضوع شکایت توهین و افترا و فحاشی علیه من و برادر و پدرم مطرح شده و ضرب و جرح. با توجه به محتویات پرونده و ارائه مدارک و مستندات و گواهی گواهان هم در محل زندگی و هم نامه شرکت محل کار اینجانب که در زمان وقوع درگیری من و برادرم در محل نبودیم دادیار شعبه رای به قرار موقوفی منع تعقیب برای من و برادرم داده و در متن رای صادره دادیاری صراحتا نوشته با توجه به اوراق پرونده و با عنایت به تقاضای شکات وفق صورت جلسه مبنی بر استرداد شکایت با تلقی این مرقومه به اعلام رضایت زیرا صرفا در خصوص اتهام ضرب و جرح تقاضای رسیدگی داشتند نظر به اعلام رضایت آنها و صرف نظر از صحت و سقم قضیه در اجرای مواد 13 و 265 و 270 قانون کیفری قرار موقوفی تعقیب صادر و مراتب اعلام میگردد.
خواهشمندم راهنمایی کنید چه طور میتونم شکایت کنم بابت افترا زدن و تهمت زدن بدون اینکه رضایت ما رو جلب کرده باشن و خیلی راحت پس گرفتن شکایت و .... با توجه ابه اینکه استشهاد نامه سنگین و قوی هم از محل زندگی و هم از محل کار و شخصیت حقوقی شرکت محل کارم داشته ام.هم ضرر مادی به من وارد شده هم معنوی در محل کار و زندگی. خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام میتوانیدازطریق طرح شکایت به دادسرای محل به جرم تهمت وافترااقدام کنید