مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه مبلغ افت قیمت خودروی نامتعارف

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده در یک تصادف نسبت به یک خودروی نامتعارف مقصر 50 درصد شناخته شدم. بیمه بنده خسارت خودروی مزبور را بر اساس خودروی متعارف امسال پرداخت کرد. مالک خودروی مزبور درصدد دریافت افت قیمت خودرو (به ادعای خودش 40 میلیون تومان) از دو مقصر تصادف هست. سوالم این بود.
آیا مبلغ مربوط به افت قیمت خودروی مزبور نیز بر اساس افت خودروی متعارف در سال جاری محاسبه و اخذ میشه یا عین 40 میلیون تومان ؟

پاسخ ها :

محاسبه افت قیمت خودرو نامتعارف خسارت خودرو نامتعارف افت قیمت خودرو خسارت تصادف تصادف رانندگی خودرو