مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت ماشین خارجی

سلام. خداقوت
1 ماه پیش . با تیبا تصادفی با لکسوز 2010 داشتیم. شخص مقابل. میگه کارشناس بیمه گفته 160 میلیون افت قیمت کارشناسی شده است. و 80 خسارت بدنه. گفته خسارت بدنه خودم حل میکنم.
ولی افت قیمت پرداخت کنید. می گوید توافقی حل کنید و گرنه شکایت می کنم.
حالا سوال بنده: شنیدم میگن ماشین های بالای 5 سال افت قیمت در حد کم تعلق می گیرد. آیا چنین چیزی است ؟

گفته اکه شکایت کنم هیچ بخشش نمی کنم. ولی توافقی مقداری راه میام باهاتون.

لطفا راهنمایی کنید چه کنم. مدارک ماشین در شخص مقابل هست.

اکر شکایت کند واقعا تا این حدود می تواند بگیرد چه قانونی وجود دارد یرای ماشین های خارجی. تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
درخصوص افت قیمت کارشناسان محترم میتوانند راهنمایی کنند،ولیکن درمورد خسارت بدنه حداکثر به میزان خسارت ماشین متعارف میتوانند شمارا محکوم کنند و جبران بقیه خسارت به عهده دارنده ماشین لکسوس است.