مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دیه

سلام و خسته نباشید
اسفند 98 رای نهایی صادر و اردیبهشت 99 پرونده نهایی بیمه رو تکمیل، و بیمه بهم گفت مشکلی باشه تماس میگیریم.
الان دو ماه شده و بیمه میگه طول می‌کشه، و اینکه یک نفرشون بهم گفت، مال بعضیا تا 2 سال طول کشیده و عجله نکن. اجرای احکام صادر کننده رای هم رفتم و بهم گفتن دیه رو به نرخ روز بهت میدن و به ما ربطی نداره و نمیشه کاری کرد.
واقعا بیمه میتونه هر زمان خواست دیه رو پرداخت کنه؟ و اینکه به من هیچ رسید یا چیزی مبنی بر تکمیل پرونده ندادن.
اگه میشه کمکم کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام نگران نباشید تا آخر سال پرداخت میشه چون اگر به سال بعد موکول شود باید براساس نرخ سال بعد پرداخت کنند