مشاوره حقوقی رایگان - چک ‌برگشتی

با سلام.
من ‌کارم ‌عمده ‌فروشیه ‌سیگار‌ه ‌‌3 فقره ‌چک ‌60‌ میلیونی ‌مشتریامون ‌برگشت ‌خورده‌‌‌ و ‌یک ‌ماهه ‌‌امروز و ‌فردا‌ می‌کنه. ‌الانم‌ میگه ‌ندارم ‌‌‌باید ‌صبر‌ کنی ‌تا جور‌ بشه ‌‌و جواب ‌درست ‌و درمونی ‌هم‌ نمیده. ‌‌میگه‌ برو ‌شکایت ‌کن‌ منم ‌قسط ‌بندیش‌ می‌کنم‌ و‌ شهرستان‌ هست. ‌‌‌‌الان ‌موندم‌ چیکار‌ کنم‌؟ ممنون میشم ‌پاسخ بدید. ‌در ضمن‌ دنبال‌ یه ‌وکیل ‌خوب‌ هم ‌هستم ‌پیگیر ‌این‌ چک‌ها‌ باشه.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام. میتوانید با تنظیم دادخواست و تامین خواسته فوری همان ابتدای پرونده جلوی نقل و انتقال اموال یا خودرو یا حساب بانکی ایشان را بگیرید.