مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد با سرایدار

با سلام و خدا قوت

در مجتمع ما قراردادی بین سرایدار و هیات مدیره منعقد نشده است. در واقع سرایدار از ابتدای بنای مجتمع هم سرایدار بوده است و هم به نوعی مدیر ساختمان تا حدود دو سال پیش که هیات مدیره تشکیل شد.

الان حدود دو سال هست با سرایدار قراردادی نبسته اند ضمن آنکه سوئیت سرایداری خالی و سرایدار مذکور در یکی از واحد ها به گفته خودش مستاجر هست.

آیا این کار هیات مدیره (عدم قرارداد با سرایدار) غیر قانونی است و می توان شکایت کرد؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام قراداد اعم از کتبی و شفاهی میتواند باشد