مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

سلام وقت بخیر ببخشید برای گرفتن خسارت از کسی که کلاهبرداری کرده و جنسی رو فروخته ولی تحویل نداده , چه خسارت هایی میتوانم طلب کنم علاوه بر هزینه شکایت و گران شدن کالا چه خسارت های دیگری میتوانم طلب کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

خسارت عدم تحویل کالا توسط فروشنده خسارت عدم تحویل کالای خریداری شده عدم تحویل کالای خریداری شده خسارت