مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

سلام
ما نزدیک دی به 11 سال است که در یک ساختمان زندگی میکنیم . و الان حدود 8 سال هم هست که یک نفر از همسایگان مدیر ساختمان شده
ایشون به طور کامل نظارت بر ساختمان نداره . مثلا پول میگیرن از اهالی ساختمان که اسانسور که خراب میشه درست کنن . اما نزدیک 4 یا 5 روز طول میکشه. نزدیک 2 میلیون نیم از هر واحد پول گرفته برای رسیدگی کامل به ساختمان . گذاشتن ایشون تصویری بهمن ماه سال 98 این پول گرفته هنوز نصب نکرده . در جایی که ساختمان ما 2 تا درب داره . درب جلویی هم که زنگ نداره برداشتن قفل گذاشتن ولی هیچ زنگی نیست باید با تلفن موبایل زنگ بزنیم کلید از خونه برای ما بندازن و توی ماه رمضان خیلی ها با این مسئله مشکل داشتن .
نظافت ساختمان خیلی کثیف انجام میشه اصلا رضایت نداریم .
میخواستم بدونم چطور میشه از این شخص یک متن شکایت تنظیم کرد .

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید سمت ایشان را در مدیریت ساختمان بگیرید و فرد دیگری جایگزین کنید.