مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل مشروبات الکلی

سلام. برادرم را با 30 بسته مشروبات الکلی خارجی گرفته اند. ولی او فقط راننده نیسان حامل مشروبات الکلی بوده است. و صاحبان کالا در ماشین سواری به عنوان اسکورت بوده اند. که توانسته اند از دست ماموران فرار کنند. حتی ماموران به ماشین سواری تیراندازی هم کرده اند ولی آنها موفق به فرار شده اند. ضمن اینکه نیسان هم متعلق به صاحبان کالای قاچاق بوده است. الان با متواری بودن آنها، فقط برادرم دستگیر شده است. البته به قید ضمانت سند آزاد شده است. ضمن اینکه برادرم یه سال قبل از این واقعه تصادف شدیدی داشته است و ترقوه چپ اش شکسته بوده که الان به صورت معیوب جوش خورده است. و همچنین سمت چپ صورتش هم از لحاظ زیبایی مشکلات زیادی دارد. و شکستگی های زیادی در صورتش دارد. و فقط قرار بوده که کرایه حمل بگیرد. با این اوصاف، میخواستم بپرسم آیا می شود کاری کرد که برای برادرم جریمه ای در نظر نگیرند؟ چون اوضاع مالی خوبی هم نداریم. یا آیا مالکان اصلی که فرار کرده اند مجازاتی نخواهند داشت؟ الان این پرونده چه اتهامات و چه مجازاتهایی برای برادرم خواهد داشت؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. خیلی احتیاج به کمک داریم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،آنها فرارکردندکه فرارکردند،برادرشمابایدپاسخگوباشد.موفق باشید