مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

باسلام مادرم چند سال پیش به رحمت خدا رفته اند پدرم سالمند و در قید حیات هستند و با دو برادر مجردم زندگی میکنند متاسفانه در کمال تاسف و ناباوری متوجه شدم که هر دو پدر مرا به دلیل ناتوانی و معلولیتش مورد سواستفاده مالی قرار میدهند و همچنین در صورت رد درخواستشان پدرم را محبوس و او را مورد ضرب شتم قرار میدهند و در را بروی او قفل او را در طوریکه امکان دسترسی به تلفن را هم از وی سلب میکنند چندی پیش برادر 29 ساله ام پدر مرا مجبور به تنظیم سند خانه بصورت قولنامه ای بنام خودش نمود که در آن اوراق 3 دانگ خانه را به نام برادرم زده و او واگذار نمودند و باز هم با سلطه و اجبار پدرم را مجبور کردند که تلفنی با شورای محل گفت وگو که با توجه به معلولیت پدرم اوراق را برادرم به نزدشان می آورد و شورا برای امضا بپذیرند که از انجایی که انان از معولیت پدرم اگاه بودند بدون حضورشان و تنها با اکتفا به صحبت های تلفنی و اثر انگشت و دستخط و امضای پدرم مهر و امضای شورا نمودند پدرم از ترس جانش و نداشتن امنیت جانی مجبور به این مسائل میگردد
اکنون سوالم این است
با توجه به عدم توانایی جسمی و حرکتی پدرم حتی در اختیار نداشتن تلفن بنده به عنوان دخترشان که متاهل هم می باشم چگونه میتوانم در برابر اقدامات برادرم از جان و مال پدرم محافظت نمایم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید در ضمن منافع خود را نیز در خطر می بینم .

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواستی مبنی بر ابطال قولنامه و سایر موارد بعلت اکراه پدر خود میتوانید مطرح کنید.درضمن در صورت عدم توانایی پدر ،تقاضای قیمومت ایشان را مطرح کنید تا حقوق ایشان و شما پایمال نشود