مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به خاطر ضرب و جرح

سلام خسته نباشین. همسرم منو کتک زده دوره عقدیم. و با هم دوره عقد ارتباط داشتیم. من مهریمو اجرا گذاشتم. و بابت کتک کاری شکایت کردم. برا شکایت کتک کاریش زندان و دیه اومد بعد زندان برداشته شده. حالا مهریم تقسیط شده. و همسرم گفته طلاقتو هیچ وقت نمیدم میخاستم بدونم الان با توجه به رای کتک کاری که فقط دیه مانده در رای و زندان برداشته شده. من میتونم استناد کنم به عدم امنیت جانی و طلاق بگیرم و همزمان مهریم رو هم دریافت کنم؟ ممنون میشم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بله مهریه حق شماست و ارتباطی با طلاق ندارد و حتی پس از طلاق هم می توانید مهریه را بگیرید موفق باشید