مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شریک در کسب و کار

سلام. من 5 ماه شراکتم را با دوستم در یک فست فود شروع کردم. سرمایه کاملا مساوی بوده قولنامه رهن مغازه مشترک و حساب بانکی دستگاه کارتخوان مشترک است. ولی قراردادی بین ما نوشته نشده شریکم سه ماه است که دارد اذیتم می‌کند. پول های نقدی مغازه و دخل را برمی‌دارد. بدون هماهنگی من، از کارت برداشت می‌کند. تهدیدم می‌کند و اجازه کوچک‌ترین کاری به من در مغازه نمی‌دهد و می‌خواهد به زور و با نازل‌ترین قیمت، حالا که مغازه روی دور افتاده سهمم را بخرد. من چه راهی برای برخورد با اعمال اون دارم؟ آیا راه قانونی هست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

آیا قراردادی دارید؟ در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت خیانت در امانت کنید با اثبات مورد که آسان هم نیست میتوانید احقاق حق کنید ولی بهترین راه جدا شدن و تفکیک سرمایه و پایان شراکت است