مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شریک

با سلام، برادرم و شوهر خواهرم یک سال پیش به مدت یک سال یک کارگاه تولیدی دستگاه آبیاری قطره ای، به صورت شریکی داشتند. مدیریت تولید و کارهای بیرون و نصب دستگاه با برادرم و حسابرسی و امور مالی با شوهر خواهرم بود. در ابتدای کار شوهر خواهرم پول نقد بیشتری آورد و از آن جا که پول نقد برادرم کم بود از فامیل و بستگان خود پول های سودی به عنوان برادرم جور کرد بعد از حدود یک سال بنا به اختلافات حسابرسی و پرداخت حقوق و غیره شوهر خواهرم به برادرم گفت: یا تو بردار یا من. قیمت گذاری کرد حتی برای تابلوی سر در کارگاه قیمت تعیین کرد و تمام فاکتورهایی که به عنوان تنخواه و خرید وسایل آن جا ارائه داده، بدون مهر و همه دستنویس خودش است. برادرم ورشکست شد و او برای مدت کمتر از یک سال سه برابر پولی که آورده بود با خود برد. آیا برادرم در حال حاضر می تواند شکایت کند؟

پاسخ ها :

شکایت از شریک در کسب و کار شکایت از شریک کاری اختلاف در شراکت کاری شراکت در کار و سرمایه شکایت از شریک شراکت شریک