مشاوره حقوقی رایگان - سهم شراکت در نمایشگاه اتومبیل

باسلام مدت 2ماه بنده با یکی شراکت در نمایشگاه اتومبیل داشتم ولی بعد از پایان مدت اجاره ایشان علاوه بر مدت شراکت خط 20روز بیشتر از موعد قرارداد در نبود من در نمایشگاه مشغول بودن و بعد از مراجعه به ایشان اظهار نمودن که هیچ سودی نکردن و هیچ مبلغی به بنده پرداخت نکرد. حال بعد از پرداحت کرایه و قبوض برق و گاز و تلفن یکدسته قولنامه با دست خط خود ایشان پیدا کردم و حتی 3نفر شاهد که شهادت میدهند شریک من بیش از 10میلیون منافع در این مدت کرده. و در این مدت به ضرر بنده به تهمت و افترا علیه من اقدام نموده. ضمنا با این شخص من دوپرونده دیگر دارم که بعد از این شراکت بوده. متشکرم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید دادخواست مطالبه سهم الشرکه (سود شراکت) بدهید قبل از آن با اظهارنامه مطالبه نمایید